Sven Stevens

Alles over Fashion

Aquafinesse voor een schoon zwembad!

2 min gelezen
finesse

aquafinesseEen zwembad hebben is erg leuk, helaas vind ik de geur van chloor wat minder leuk, daarom ga ik het vandaag hebben over aquafinesse. Ik heb zelf geen zwembad maar mijn broer heeft dit wel. Hij is het met mij eens dat de sterke geur van chloor een hoop kan verpesten, daarom zijn wij samen opzoek gegaan naar een oplossing. Mijn broer zijn zoontje heeft namelijk een chloor allergie, hij kan tegen lichte hoeveelheden, maar daar wordt her zwembad niet goed schoon van. Wij zijn dus opzoek gegaan naar een alternatief voor chloor, wij hoopte dit op het internet te vinden en na een lange zoektocht is dit uiteindelijk ook gelukt. De zoektocht bracht ons langs veel websites. Omdat wij veel websites gezien hebben kan ik jullie vertellen dat de website van Bodyfit toch echt het beste is als het gaat om onderhoudsmiddelen voor het zwembad. Op deze website kwamen wij namelijk een product met de naam: aquafinesse tegen.

aquaEen vrijwel geurloos zwembad!

Dit middeltje is een alternatief voor chloor. Het bevat een minimale hoeveelheid chloor en dit is precies waar wij naar opzoek waren. Dit middel houdt het zwembad goed schoon en brengt bijna geen geur met zich mee. Zo kan je genieten van een schoon en geurloos zwembad. Mijn broer is erg blij met deze aankoop en daarom wilde ik dit jullie dan ook maar al te graag als goede tip meegeven. Lijkt je dit wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website van finesseBodyfit voor meer informatie over dit product.