Sven Stevens

Alles over Fashion

Blij met beveiliging gooi

2 min gelezen

Al jarenlang woon ik in ’t Gooi, echt een superwijk met alleen maar leuke mensen. Ik vermaak me echt en vind het heerlijk wonen. Alleen soms, vooral in de avonduren en in de weekenden, zijn hier mensen met verkeerde bedoelingen. Ik ben een jongen met veel passie voor hardlopen en dat gaat door het weide bos, naast mijn huis gelegen. Daar zijn soms jongeren die mij wat na roepen of mij in de weg blijven staan. Ik voel me hier echt niet fijn bij, daarom kan ik nu eindelijk zeggen dat ik super blij ben met beveiliging gooi. Ik wil de beveiligers van beveiliging gooi echt bedanken want het voelt echt veel fijner om nu in de avonduren een rondje te rennen.

qp

Ter spraken gebracht

Ik heb dit ter spraken gebracht tijdens een bijeenkomst van de buurt, iedereen was het wel met me eens. Sinds toen is er vrijwel altijd beveiliging in het park op de aangegeven momenten, de beveiligers zijn heel aardig en staan open voor alle vragen of opmerkingen. Omdat ik vaak langs kom tijdens mijn dagelijkse run kennen ze me al, ik maak daarom graag even een praatje over de dag en over alle ellende die zij nu voorkomen.

qp1

Ik ben echt heel blij met de dienst van QP Security, ik vind ze echt geweldig. Goed werk, ik voel me echt veilig en de beveiligers zijn echt aardig. Samen met mijn bewoners zijn wij tevreden over de beveiliging en sinds die tijd gaat het veel beter rondom de wijk.

Meer verhalen