Sven Stevens

Alles over Fashion

Boerencamping in Brabant een en al gezelligheid

2 min gelezen

Boerencamping in Brabant is een en al gezelligheid. de mensen die hier al eens zijn gewest zullen dat zeker beamen als ik dat zeg. Deze zomer wilde ik dan ook met mijn gezin eens gaan kamperen. Nu is mijn man daar niet een grote voorstander van maar voor de kinderen doet die alles en was dan ook zeer snel om. Het enige wat ik most doen was een geschikte camping vinden in Nederland. Het moest wel voor de kinderen leuk zijn en dicht bij een restaurant zijn anders zal ik mijn man niet mee krijgen. Gelukkig hoefde ik niet lang te zoeken op het internet. Ik kwam al zeer snel uit op de website van de Mini Camping de Gijzel. Op de foto’s zag ik alleen maar leuke dingen te doen voor de kinderen en de omgeving zag er ook eens prachtig uit. Daarom boekte ik vlug een staanplaats voor ons om hier onze vakantie te gaan vieren.

Boerencamping in BrabantBoerencamping in Brabant hadden wij eerder moeten doen

Als wij hadden geweten hoe leuk kamperen is met de kinderen, dan hadden wij het zeker eerder gedaan op deze camping. De Mini Camping de Gijzel heeft genoeg dieren die iedere dag geknuffeld willen worden. Dit is voor kinderen natuurlijk geen enkel probleem. Zelfs mijn man vond het gezellig en heeft genoten. Nu wij zo enthousiast zijn over deze camping, hebben wij meteen een staanplaats geboekt voor volgend jaar. De eigenaren Piet en Anja zijn echt geweldigen schatten van mensen die dag en nacht voor iedereen klaar willen staan. Omdat wij onze trouwe viervoeter ook mee hadden en een dagje weg wilde naar de Efteling. Wilde deze geweldige eigenaren op onze hond passen. Dit is wel tegen betaling natuurlijk maar het is in ieder geval mogelijk bij Boerencamping in Brabant. Boerencamping Brabant