Sven Stevens

Alles over Fashion

Dagje wellness is een echte aanrader

2 min gelezen
thermen sauna

Het is erg belangrijk om vaak goed tot rust te komen. Ik doe een keer per maand een dagje wellness en ik word hier altijd erg ontspannen en relaxt van. Ik vind het heerlijk om een dagje wellness te doen en ik kan dan ook iedereen aanraden om regelmatig lekker naar de sauna te gaan om tot rust te komen. Het is erg belangrijk voor lichaam en geest om regelmatig rust te pakken en goed te relaxen.

thermen sauna 3

Tot rust komen

Ik vind het vaak lastig om tot rust te komen thuis. Ik pak dan mijn iPad of computer er weer bij en voor ik het weet zit ik weer op het internet. Dit is natuurlijk wanneer je gaat relaxen niet de bedoeling en daarom ga ik eens per maand naar de sauna. Hier mag je je telefoon niet meenemen en ik doe dit dan ook niet, en laat deze achter in de locker. Ik vind het heerlijk om dan eens niet na te hoeven denken over werk, thuis, of andere zaken die je via je telefoon door krijgt. Wanneer ik naar de sauna ga, kom ik dan ook helemaal tot rust en dit is erg belangrijk vind ik. Ik kan iedereen aanraden om dit regelmatig te doen. Ook ik ga regelmatig naar de sauna en ik ben dan ook meestal erg rustig, al helemaal wanneer ik net terug ben van de sauna. Ik vind het heerlijk om zen te zijn en kan er dan ook echt van genieten om een dagje naar de sauna te gaan.

thermen sauna 2