Sven Stevens

Alles over Fashion

Een fotocursus voor wanneer je meer ervaring hebt

2 min gelezen
Fotocursus

Een fotocursus kan je gebruiken om jezelf als fotograaf door te ontwikkelen. Zeker wanneer je je verder wilt specialiseren of juist meer kennis wilt opdoen. Wanneer jij als gevorderde fotograaf meer wilt leren, dan is The New PhotoSchool iets voor jou. Deze cursus wordt namelijk gegeven door het fotografenduo Toonen & Wientjens. Deze twee professionele fotografen leren je de fijne kneepjes van het vak en delen hun jaren aan ervaring en kennis met je.

Kwaliteit

Fotocursus van drie dagen

De cursus wordt aangeboden als een driedaagse masterclass, waarbij je met een kleine groep mensen aan de slag gaat. Hierbij ga je aan de slag om alle facetten te leren van portret- en modelfotografie. Dus niet alleen hoe je moet werken met de professionele modellen, maar ook met de belichting en de nabewerking. Zonder goede coaching haal je namelijk niet alles uit je model en maak je niet die ultieme foto.

Op de eerste dag zal portretfotografie aan bod komen, waarbij je meerdere één op één shoot hebt met zowel een mannelijk als vrouwelijk model. Met behulp van demonstraties over het gebruik van flitslicht, lichtmeting en lichtopstellingen ga je mooie foto’s maken. Op de tweede dag ga je vervolgens verder met modelfotografie. Hierbij wordt er gewerkt met professionals, waardoor je het maximale eruit kan halen. In Lightroom worden een aantal foto’s bewerkt, zodat je het verschil kan zien tussen de voor en na foto’s. De cursus wordt afgesloten met artistiek naaktfotografie op de laatste dag.

Modellen

Een vette plaat

Tijdens deze dagen krijg je een blik in de keuken van twee professionele fotografen. Het doel van de fotocursus? Jou helpen om te groeien als fotograaf of te helpen te specialiseren. Het is daarom ook logisch dat je aan het eind naar huis gaat met vette platen, waar je dan ook trots op kan zijn. Op de website van The New PhotoSchool vind je meer informatie over deze driedaagse masterclass en andere workshops.