Sven Stevens

Alles over Fashion

Een modelbouw speciaalzaak

1 min gelezen

Als hobby doe ik aan het maken van vliegtuigen en auto’s, maar tegenwoordig heb ik ook een boot in mijn verzameling staan. Sinds ik de modelbouw speciaalzaak van De Wit Hobby & Techniek heb gevonden is helemaal het hek van de dam. Hier kan je het zo gek niet verzinnen of je kan het wel kopen. Mocht je op de één of andere manier een vraag hebben of op zoek zijn naar iets speciaals, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Niet voor niets is deze winkel een begrip in de binnenstad van Zwolle. Zij bestaan dan ook al sinds 1930. 

Wat een enorme keuze

Omdat ik alweer aan een nieuwe uitdaging toe ben, ga ik vandaag naar de modelbouw speciaalzaak. Deze keer wil ik mij gaan verdiepen in het maken van een sportauto. Een fraai model had ik al in de winkel zien staan, maar er staan hier zoveel mooie modellen dat het best moeilijk zal zijn om hier een keuze uit te maken. 

Niet alleen voor auto’s en boten enzovoort op schaal maken, kan je hier bij  De Wit Hobby & Techniek, ook goed terecht voor de volgende zaken, zoals:

  • Treinen
  • Auto’s
  • Drones
  • Tractoren
  • Grondverzet
  • Motoren
  • Vliegtuigen
  • Helikopter
  • Boten