Sven Stevens

Alles over Fashion

Geweldig kerstpakket ontvangen

2 min gelezen
logo-kerstpakketenplaza

traditioneel-kerstpakketVoor dit jaar heb ik een geweldig kerstpakket mogen uitkiezen. Ieder jaar geeft mijn werkgever het personeel een kerstpakket cadeau. Vorig jaar hebben wij ook een kerstpakket uit mogen kiezen. Het idee van het zelf uitkiezen van een kerstpakket lijkt misschien een beetje raar, maar wij vinden het allemaal heel erg leuk en fijn. Meestal is het zo dat de helft van het kerstpakket bij het vuil beland en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Mijn werkgever heeft daarom deze slimme manier bedacht om ervoor te zorgen dat het kerstpakket ook bij de persoon past.

Verschillende keuzes

Voorgaande jaren was mijn werkgever niet echt blij met de kerstpakketten die steeds in grote aantallen werden besteld. Vaak werden deze zelfs door collega’s op het werk vergeten, omdat zij het niet zo interessant vonden. Doordat dit gebeurde werden de kerstpatten vaak weggegooid en dat is natuurlijk zonde.

groen-kerstpakketUiteindelijk is mijn werkgever op het idee gekomen om een lijst te maken met kerstpakketten waar uit gekozen kon worden. Dit vond iedereen een ontzettend leuk idee en daarom heeft hij het dit jaar weer op dezelfde manier aangepakt.

Iedereen kreeg een lijst waar zij uit konden kiezen en voor een bepaalde datum moest er gekozen worden. Als je te laat was dan had je pech en dan werd er voor je gekozen. Gelukkig was iedereen dit jaar op tijd en iedereen had een ander kerstpakket. Mijn kerstpakket was gevuld met allemaal lekkere snacks! Deze traditie gaat mijn werkgever in stand houden, omdat dit voor iedereen leuk is.

 

Meer verhalen