Sven Stevens

Alles over Fashion

Gezellig naar de dansles in Amsterdam

1 min gelezen
dansles Amsterdam

Elke week gaan wij naar de dansles in Amsterdam. Niet zomaar naar een dansschool, maar naar speciale Balfolk lessen. Het leuke is dat je geen lichamelijk contact is maar je als het ware alleen op de dansvloer staat. Vaak is er een band aanwezig die een soort Celtische muziek speelt. Tijdens deze lessen, helaas maar één keer per maand, kan ik mij enorm ontspannen. Tevens leer ik op zo een avond meerdere mensen kennen en het is altijd heel erg leuk om hier te zijn. Ik kijk ook vaak uit naar deze avond, even weer lekker swingen op de dansvloer.  dansles in Amsterdam

Zeer leuke dansles in Amsterdam

Elke week dat ik met een paar vrienden naar de dansles in Amsterdam gaan, hebben wij een zeer leuke avond. Vooral de Balfolk lessen zijn altijd zeer interessant. Zo heb je hier een basis opleiding van, maar ook voor de gevorderde zij er speciale dansen. Louise Marius is degene die deze lessen geeft en zij is hier zeer kundig in.

Wat ook leuk is dat je hier de openingsdans voor jouw bruiloft kan leren. Vooral handig als je totaal niet kan dansen. Toch leuk als je dan op jouw bijzonder mooie dag de dansvloer op kan gaan en de sterren van de hemel te dansen.