Sven Stevens

Alles over Fashion

Gezocht naar sigma verf Eindhoven!

1 min gelezen

Mijn vrouw wilt maar al te graag dat ik de keuken ga verven. Echter ben ik absoluut geen talent in verven en dat resulteert nogal in de zolder welke ik geschilderd heb. Doordat de zolder niet bepaald een succes is geworden wil ik het niet zelf doen maar mijn vrouw staat erop dat het gebeurd. Zijzelf heeft al helemaal twee linker handen en zij hoeft het echt niet te doen voor mij….header-verf-300x160

Door te zoeken op sigma verf Eindhoven ben ik terecht gekomen op de website van H Geldens. Hier hadden ze namelijk een zeer breed assortiment aan diverse kleuren. Nu moest ik nog samen met mijn vrouw uitzoeken welke kleur ik ga gebruiken. De kleuren welke ik wil gebruiken voor de keuken moeten natuurlijk niet te donker worden. Uiteindelijk hebben we een bezoekje aan deze winkel gedaan en een keuze gemaakt uit de kleuren die ze hebben.geldens_verf_behang_glas_valkenswaard_visitekaartje_400x150_allesvanvalkenswaard_400-300x113

Door te zoeken op sigma verf Eindhoven ben ik bij hun terecht gekomen en daar ben ik maar al te blij om! De kosten voor het verf is bij hun een stuk voordeliger als dat je elders vinden zal. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is het feit dat ik om tips heb kunnen vragen bij hun waardoor het een stuk gemakkelijker is geworden om te verven!