Sven Stevens

Alles over Fashion

Goede kappers Hilversum

1 min gelezen
kappers hilversum

Het onderwerp van vandaag is goede kappers HilversumOok ik word met de dag iets ouder wat bepaalde gevolgen voor mijn uiterlijk heeft als voorbeeld: de inhammen in mijn haar. Deze inhammen zijn in het afgelopen jaar flink doorgetrokken en hiervoor moest ik dan ook een geweldige kapper vinden. Simpelweg omdat alleen goede kappers Hilversum een kapsel kunnen knippen, zodat inhammen niet opvallen. Maar waar kon ik zo’n goede kapper vinden? Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website Kapsalon-thamarajane.nl. Op de website van deze kapperszaak werd veel informatie weergeven over de prijzen en het portfolio. De prijzen waren zeer voordelig terwijl het portfolio er zeer indrukwekkend uit zag. Vandaar dat ik dezelfde dag een afspraak heb gemaakt bij deze kapperszaak.

kappers hilversum

Een goede keuze

Dezelfde week arriveerde ik bij de kapperszaak! Toen ik binnenkwam werd ik warm onthaald en ook werd er gelijk iets te drinken aangeboden. Het personeel was zeer klantvriendelijk en deden er alles aan om mij tevreden te stellen. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om het resultaat, en ook daar ben ik zeer lovend over te spreken. De geweldige kappers van deze kapperszaak hebben ervoor gezorgd dat het model over mijn inhammen heen valt, zodat deze amper te zien zijn. Hierdoor zie ik er een stuk frisser en jonger uit waar ik ontzettend blij mee ben. Bent u opzoek naar een goede kapperszaak? Stopt u dan met zoeken en bekijkt u de bovenstaande website eens!

Kapperszaak