Sven Stevens

Alles over Fashion

Iedereenbespaart.nl, een geweldige site

2 min gelezen

Heeft u wel eens gehoord van iedereenbespaart.nl? Op deze site kunt u heel veel geld besparen op zowel uw energierekening, internet, verzekeringen en zelfs op mobiel bellen kan u veel geld besparen. Hier kunt u meerdere vergelijkingen zien waar u het beste een verzekering kan afsluiten, of waar u goedkoop internet kan krijgen. Ik heb al jaren dezelfde energie leverancier en het was nog nooit in me opgekomen dat ik misschien elders wel goedkoper uit kon zijn. Dankzij iedereenbespaart.nl ben ik me toch eens gaan verdiepen in de verschillende leveranciers, maar ook in de verschillende prijzen. De uitslag van de kosten waren voor mij heel interessant, wist niet dat ik elke maand veel te veel betaal. Heb dan ook snel besloten om naar een andere leverancier over te stappen. Helaas had ik een opzegtermijn van een maand, maar na die maand was het termijn bedrag wat ik moest gaan betalen een stuk lager bij mijn nieuwe leverancier. Niet alleen mijn energie leverancier heb ik ingeruild voor een goedkopere leverancier, maar heb tevens al mijn verzekeringen omgezet naar een andere, goedkopere verzekeringsmaatschappij.  Internettvbellen-copy_50_85

Ik heb veel geld kunnen besparen

Doordat ik al mijn zaken nog eens heb bekeken hoeveel ik per maand moest betalen zijn mijn ogen wel groter geworden. Ik wist niet dat er zoveel verschillen waren in de prijzen van verzekeringen en energie leveranciers. Ik bespaar nu elke maand gemiddeld €25,- op mijn rekening van de energie leverancier. Uitgerekend over een jaar kan je hier hele leuke andere dingen van doen.   Energie-copy_50_50-66x50