Sven Stevens

Alles over Fashion

Kerstpakkettenplaza is onze absolute favoriet

2 min gelezen
kerstpakkettenplaza

Kennen jullie Kerstpakkettenplaza? Dit is onze absolute favoriet wanneer het gaat om pakketten voor de feestdagen. Elke werkgever krijgt ermee te maken: wat geef je je werknemers met de feestdagen? Meestal is het een eenvoudig pakket dat je ergens vandaan kunt trekken. Maar wil jij niet ook eens uitpakken? Bij deze leverancier heb je erg veel keuze. Zo is er voor elk budget wel iets moois te vinden. Iedereen kan hiervan genieten met de feestdagen. Er zijn verschillende thema’s, verwenpakketten of pakketten gericht op kunst. Wie had dat gedacht? Wij kiezen altijd voor foodboxen vol met A-merken. Die zijn altijd toch wel het lekkerst. Denk aan chips, frisdrank, bon bons en andere snacks. Vaak zit er ook iets in dat je zelf kunt maken. Zoals bijvoorbeeld cakemix of pannenkoekenmix. Ook zijn pakketten gericht op een uitgebreide maaltijd erg leuk. Zo maak je bijvoorbeeld de lekkerste pasta tijdens de feestdagen, voor het hele gezin!

kerstpakkettenplaza

Altijd een mooi cadeau bij Kerstpakkettenplaza

Wij zijn ervan overtuigd dat je bij Kerstpakkettenplaza altijd een mooi cadeau kunt vinden. Of je nu een klein team hebt of juist erg veel medewerkers. Daarnaast zijn er veel opties voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan drank geschenken of verwenpakketten. De producten van Rituals zijn eigenlijk ook wel voor iedereen geschikt. Heerlijk genieten dus!

kerstpakkettenplaza

Een mooi feest

Om extra uit te pakken dit jaar geven wij een groot kerstfeest op het kantoor. Op die dag geven wij dan ook de geschenken mee. Dat wordt dubbelop genieten! Wat zijn jullie plannen voor de feestdagen? Of hecht je hier misschien niet zo heel veel waarde aan? Ik ben toch benieuwd wat jullie vaak van werkgevers krijgen of juist aan medewerkers geven! Laat het me weten en maak natuurlijk je eigen keuze bij Kerstpakkettenplaza!