Sven Stevens

Alles over Fashion

Kledingreparatie Dordrecht is erg handig

1 min gelezen

Ik ben iemand die maar al te graag zo lang mogelijk met kleding loopt. Niet zozeer met kapotte kleding maar kleding waar ik nog wat aan heb. Ik vind het namelijk erg zonde dat ik kleding weg moet gooien waardoor ik het veelal laat repareren. Door te zoeken op kledingreparatie Dordrecht heb ik namelijk mijn winkel gevonden waar ik altijd mijn kleding naartoe breng!logo-stoffenkraam-werkendam@2x

Hier is het namelijk mogelijk om de kleding te brengen en deze meestal diezelfde dag weer kan ophalen. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om daar je kleding naartoe te brengen zodat het gemaakt kan worden. Het maakt dan ook absoluut niet uit wat voor kleding stuk je brengt, alles is mogelijk om gemaakt te worden!stoffenkraam-werkendam-8-600x400

Zo heb ik afgelopen week een paar spijkerbroeken erheen gebracht. Er zat een scheur in het kruis gedeelte en de rits was ook niet meer was het voorheen was geweest. Door dit met hun te overleggen konden ze dit zonder problemen oplossen. Al met al heb ik alsnog de broeken diezelfde dag kunnen ophalen! De service die hun verlenen is dan ook fenomenaal! Het valt mij dan ook echt op dat hun werken met hoogwaardig kwaliteit waar jij als klant zijnde plezier mee zult beleven! Bij kledingreparatie Dordrecht is iedereen dan ook van harte welkom!