Sven Stevens

Alles over Fashion

Lekker klauteren in het Abel Klimbos

1 min gelezen
Abel Klimbos

Abel Klimbos

In het Abel Klimbos is het heerlijk klimmen en klauteren. Kinderen vanaf een leeftijd van vier jaar kunnen hier al heerlijk klimmen. Natuurlijk kunnen ouderen, ervaren klimmers, of niet ook hier een geweldige dag beleven. Er zijn diverse parcours waar je heerlijk op uit kunt leven. Voor de kinderen is er ene speciaal parcours met diverse klimnetten en een tokkelbaan.

Nog nooit heb ik mijn kinderen zoveel plezier zien hebben tijdens een gezellige familie dag hier bij Abel. Zij zijn met alle kids naar dit bos gegaan en hebben onder begeleiding een parcours afgelegd. Iedereen die deel neemt aan zo een parcours wordt van een speciaal klimtuig voorzien.

Abel Klimbos
Abel Klimbos

Heerlijke dag gehad in het Abel Klimbos

De hele familie heeft een zeer leuke dag gehad. Ook de kinderen raken er niet over uitgesproken. Het klimmen en klauteren in het bos, daar zijn de kinderen nog steeds vol van. Erg leuk om op deze manier een dag door te brengen. Het was leuk om de hele familie weer bij elkaar te zien. Maar het was nog leuker om iedereen zo te zien genieten van deze omgeving.

Na afloop konden wij allemaal aanschuiven bij een heerlijke barbecue. Dit kan je allemaal reserveren op de website van Abel. Kom ook genieten van alle activiteiten die je hier kan beleven, echt een aanrader!