Sven Stevens

Alles over Fashion

Leuk Italiaans restaurant in Amstelveen!

1 min gelezen
restaurant

italiaans restaurantBent u opzoek naar een leuk Italiaans restaurant Amstelveen? Dan heb ik vandaag een hele leuke tip voor u. Ik ga het vandaag namelijk hebben over Dolce Verona. Dit is een leuk Italiaans restaurant in Amstelveen. Ik ben zelf een groot fan van de Italiaanse keuken en pas geleden ben ik voor het eerst bij dit restaurant geweest. Ik was hier toen met familie en ik heb hier heerlijk gegeten.

Wij zijn hier namelijk naartoe gegaan voor de verjaardag van mijn oom. Hij vindt Italiaans eten ook erg lekker en dit was zijn favoriete restaurant. Ik hoorde veel positieve verhalen over dit restaurant en daarom was ik erg benieuwd. Bij binnenkomst zag ik al meteen waarom mijn oom zo positief is over dit restaurant. De sfeer is hier namelijk erg fijn. Het is een gezellig restaurant en je proeft hier echt de Italiaanse sfeer. Het personeel is vriendelijk en ik bestelde risotto. Dit is een van mijn favoriete gerechten en ik was erg benieuwd naar hoe het hier zou proeven. Hier kwam ik snel achter. De risotto was heerlijk en daardoor was ik van plan om hier nog een keer terug te komen.

restaurant amstelveenMijn favoriete risotto!restaurant

Ik wilde deze maaltijd nog wel een keer eten en daarom ben ik pas geleden weer geweest, dit keer samen met mijn vrouw. Ik kwam er toen achter dat het niet eenmalig was dat de risotto zo lekker was. Hij proefde namelijk fantastisch, mijn vrouw genoot overigens van een lekkere pasta.