Sven Stevens

Alles over Fashion

Meditatie workshops bijgewoond

1 min gelezen

mediteren

Meditatie workshops

Om eens wat anders te doen in mijn vrije tijd, ben ik mij gaan verdiepen in meditatie. Zo zocht ik eens op internet naar meditatie workshops en toen kwam ik uit bij TM. TM staat voor Transcendente Meditatie, en zij geven meditatie workshops! Omdat de website er zo goed uit zag, en zij veel informatie gaven heb ik contact gelegd. Ik wilde namelijk graag eens mee doen aan een meditatie workshop. Zo gezegd, zo gedaan! Inmiddels heb ik al meerdere meditatie workshops bijgewoond en voel ik mij energieker dan ooit! Sommige mensen denken dat mediteren veel moeite kost, maar wanneer het je goed aangeleerd wordt, is het appeltje-eitje! Ik mediteer nu twee keer per dag, daardoor voel ik mij rustiger en heb ik meer energie.

Rustige geest

Meditatie zorgt echt voor een rustige geest, en dat is erg belangrijk voor mensen die bijvoorbeeld snel stressen. Tegenwoordig kan ik bijna niet eens meer stressen, zo kalm voel ik mij. Ik heb minder hoofdpijn en slaap een stuk beter. Echt een aanrader dus voor een ieder die ook last heeft van deze symptomen! Je kunt je gewoon inschrijven bij TM of een keer contact leggen met ze. Zij vertellen je wat je kunt gaan doen.