Sven Stevens

Alles over Fashion

Snel eenvoudig en minder stressvol

2 min gelezen
pdo draadjeslift

Wanneer je ouder wordt gaan er bepaalde delen van de huid nu eenmaal een beetje hangen omdat de huid minder elastisch is, wil je er toch wat jonger uit blijven zien dan kun je niet om een behandeling van de huid heen. Vaak werd er voorheen voor een facelift gekozen, ondanks dat dit een behoorlijke ingreep is die pijnlijk kan zijn en een tijd duurt om te herstellen. Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van de pdo draadjeslift, een behandeling met oplosbare hechtdraden die geplaatst worden in de diepere lagen van de huid.

Snellere behandeling

Een facelift is een behoorlijke ingreep en het herstel ervan vergt ook enige tijd, het kan zelfs zo zijn dat er bepaalde littekens zichtbaar blijven. Dan hebben we het nog niet over de kans van bijvoorbeeld een ontsteking, of de pijn die je hebt na een behandeling. Door een behandeling te doen met een pdo draadjeslift zal je merken dat dit eenvoudiger is dan een facelift. Om te beginnen duurt de behandeling ook veel minder lang, gemiddeld duurt de behandeling tussen de tien minuten en de drie kwartier. Voordeel is ook dat vaak er direct al zichtbaar resultaat is.

pdo draadjeslift

Snelle en goede techniek

De behandeling is een nieuwe manier om de huid strak te krijgen net als bij een facelift, alleen de behandeling met de pdo draadjeslift is veel minder intens. De artsen werken al jarenlang met de oplosbare hechtdraden, zij weten dus precies hoe ze ermee om moeten gaan. in de diepere lagen van de huid worden de hechtdraden geplaatst, de spanning die ontstaat gebeurd in de gewenste richting. Het weefsel onder de huid en de huid zelf worden een beetje opgerekt, na een aantal dagen wordt dit ondersteund door de natuurlijke reactie van het lichaam en de aanmaak van collageen.