Sven Stevens

Alles over Fashion

Sportschool Nijmegen

2 min gelezen
Fitness

Sportschool Nijmegen is een plek waar jij je doelen kan  behalen met behulp van een van de personal trainers. In de fitnessruimte sport je altijd voor jezelf, maar natuurlijk lopen er ook trainers rond. Als je het even niet weet of je hebt een bepaalde vraag, dan kun je hun even aanspreken. Alle trainers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met de persoonlijke aandacht aan mensen om zo hun doelen te kunnen bereiken. De trainers staan voor jou klaar voor jou en vinden het zelf ook super leuk om jou te mogen helpen met het behalen van hun doelen. Je kan altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, effectieve trainingen en sporten in een sfeervolle omgeving. De oefenen kunnen erg vermoeiend zijn, maar dat is alleen maar goed. Hoe meer jij hebt gezweet, hoe beter jij de oefening hebt uitgevoerd.

Sportschool Nijmegen

Persoonlijke ervaring sportschool Nijmegen

3 maanden geleden heb ik me ingeschreven bij Sportschool Nijmegen. Ik wou al een lange tijd gaan sporten, maar had er elke keer niet de motivatie voor. Een vriendin van mij sport ook bij Target personal training en is meer dan tevreden en zij heeft mij ook overgehaald hier te komen sporten. Ik heb me toen ook ingeschreven en wou dan ook graag sporten met een personal trainer, want anders zou ik veel minder me best gaan doen. De trainer heeft mij dan ook goed geholpen met het behalen van mijn doel. Ik weet nu ook hoe alle fitness apparaten werken en kan nu ook zelf meer oefeningen gaan doen. Ik ben ook 6 kilo afgevallen en hier ben ik ook super trots op. En ik voel me ook veel beter in me vel na alle beweging die ik krijg.

Afvallen

Meer weten over sportschool Nijmegen?

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website van Target personal training. Hier staat alles wat je zou moeten weten om je misschien wel in te gaan schrijven bij de sportschool. Je kan ook altijd telefonisch contact opnemen.