Sven Stevens

Alles over Fashion

Starten met de beste e sigaret bij EA Sigaret!

1 min gelezen

Jouw eigen aller eerste e sigaret kopen is niet makkelijk. Er zijn veel verschillende soorten e sigaretten om uit te kiezen. Om zelf verschillende losse onderdelen bij elkaar aan te schaffen kan erg duur zijn. EA Sigaret biedt de beste e sigaret starter pakketten aan voor de onervaren/beginnende rokers. Om te starten met met het roken van een e sigaret ben je bij EA Sigaret aan het goede adres. Op deze website vind je alle informatie voor de beste e sigaret.

Inhoud van een starterskit

Onze starter pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om te starten met het gebruiken van een e sigaret, behalve e-liquid!! Vergeet niet om er een e-liquid bij te bestellen naast je starterskit. Een e-liquid is een smaakje en die kun je naar persoonlijke keuze kopen. De beste e sigaret smaken vind je allemaal op onze website. Wij hebben meer dan 600 e-liquid smaken, je kunt zelf kiezen of je deze wilt kopen met of zonder nicotine.

Hoe werkt het bestellen bij EA Sigaret

Om te kunnen bestellen bij onze website moet je minimaal 18 jaar oud zijn. In de tabaks- en rookwarenwet staat dat je geen producten mag aanschaffen en/of gebruiken op minderjarige leeftijd. Bij de eerste bestelling op onze website kan het voorkomen dat bij aflevering van het pakket u uw legitimatie moet laten zien. Voor een goed starter pakket van de beste e sigaret ben je op de webshop van EA Sigaret op het juiste adres.