Sven Stevens

Alles over Fashion

Taxi Kwintsheul was er voor ons!

2 min gelezen
Taxi Kwintsheul

Taxi Kwintsheul Pas geleden was ik met een goede vriend van me en hadden we het over taxi’s. Mijn goede vriend vertelde toen over Taxi Kwintsheul en dat is precies waar ik het vandaag over ga hebben.

Mijn vriend en ik kwamen tot de conclusie dat de meeste taxi’s veel te veel geld vragen. Voor kleine stukjes worden al snel hoge bedragen gevraagd en dat is iets dat eigenlijk vrij onbeschoft is. Veel taxi’s denken dat ze zoveel kunnen vragen als dat ze willen omdat je toch naar huis zult moeten komen. Gelukkig vertelde mijn vriend me over Taxi Kwintsheul, sinds ik deze taxi ken kom ik gelukkig altijd voor een leuke prijs op een veilige manier thuis.

Taxi Een handige tip!

Mijn vriend vertelde me namelijk dat deze taxi er altijd voor zorgt dat je op een veilige manier thuis gebracht wordt. Er zijn namelijk ook veel taxi’s die op een onveilige manier rijden en dat is bij deze taxi niet het geval. Het busje is trouwens erg comfortabel en je kunt met een hele groep naar huis. Toen mijn vriend me over dit bedrijf vertelde ben ik zelf het internet opgegaan. Op het internet vond ik vervolgens het nummer en dit heb ik meteen opgeslagen voor als ik uit zou gaan

Kwintsheul Ik ben vervolgens uit geweest en op het moment dat we een taxi nodig hadden heb ik de taxi meteen gebeld. We waren met een groep van acht man en we zijn allemaal voor een leuke prijs naar huis gebracht.