Sven Stevens

Alles over Fashion

Thalgo

2 min gelezen

De naam ‘Thalgo’ is afgeleid van de Griekse zeegodin die ‘Thalasso’ heet. Het merk focust zich dan ook op de positieve effecten van zee-algen en zeewater als behandelmiddelen. Zee-algen en zeewater zijn dan ook de basis ingrediënten van de huidverzorgingsproducten. Deze ingrediënten hebben een huid verjongende, hydraterende en verzachtende werking. Maar er zijn nog meer voordelen: de ingrediënten staan bekend omdat zij eczeem kunnen behandelen. Thalgo maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een goede huidconditie. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, propylene glycol, genetisch gemodificeerde organismen en dierlijke producten. Het merk heeft verschillende productlijnen die perfect afgestemd zijn op de verschillende soorten huidtypes.

Maar naast de beste huidverzorging, is het op zeewater gebaseerde merk ook gespecialiseerd in voedingssupplementen. Soms kan je wel wat extra hulp gebruiken voor welk doeleinde dan ook. Je kan de supplementen gebruiken als een toevoeging op je dagelijkse voeding en je zal snel resultaat zien. De Thalgo L’Océane is zo’n voedingssupplement. Deze bestaat uit zee plasma en hypertoon zeewater. Hypertoon zeewater wordt gehaald uit puur water en vervolgens verpakt onder hoge temperaturen. Je gebruikt de Thalgo l’Océane voedingssupplementen als je een droge huid hebt of een gebrek aan energie. Ook kan het gebruikt worden als voorbereiding op lichamelijk inspanning, tijdens een herstelperiode na ziekte, als je gestrest of nerveus bent en tijdens je dieet.

Een ander populair voedingssupplement is de Thalgo Océa Draine Detoxifying Activ Détox. Zoals de naam het al zegt, zorgen deze supplementen voor een detox, ofwel een ontgiftingskuur voor gedurende 10 dagen. Het heeft een zuivere werking op het lichaam en helpt alle functies te verbeteren doordat alle gif en afvalstoffen worden verwijderd. Je kan de Thalgo Activ Détox het beste gebruiken wanneer je begint met een dieet of wanneer het begin van een nieuw seizoen aanbreekt.

Tot slot verdient de Thalgo Activ Minceur Refining een aanbeveling. Deze voedingssupplementen zijn geschikt voor iedereen die een strak figuur wil hebben. De capsules zorgen ervoor dat vetten en suikers maar beperkt opgenomen kunnen worden. Ook zorgen ze voor het verbranden van extra calorieën. De kuur duurt 15 dagen en kan herhaalt worden indien wenselijk. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: de heup en taille zullen zichtbaar afslanken. Het is een goede ondersteuning voor gewenst gewichtsverlies tot maar liefst 4 kilo.

Dat Thalgo een goed huidverzorgingsmerk is, was natuurlijk allang bekend. Maar dat het merk ook de beste voedingssupplementen ontwikkeld is ook een feit. Voor ieder doel biedt het merk wel een steuntje in de rug met een voedingssupplement. Je doelen bereik je met behulp van Thalgo.