Sven Stevens

Alles over Fashion

The Stylebox bracht mij op een idee

2 min gelezen
The Stylebox

The Stylebox is waar ik mijn ideeën kon op doen. Dat is ook de reden waarom ik mijn complimenten graag wil achterlaten op dit blog. Omdat ik voor mijn zus haar huis in orde heb gemaakt. Moest dit natuurlijk wel gebeuren naar haar smaak. Zij houdt erg van vintage, zelf heb ik hier geen verstand van dus ik besloot om mij hier wat meer in te verdiepen.

Mijn zus kon ik er zelf niet bij betrekken omdat zij voor een half jaar in het buitenland verblijft voor haar opleiding. Eén week nadat zij weg was was ook de oplevering van haar nieuwe huis. Omdat ik erg handig ben als het gaat om klussen aan een woning, heb ik aangeboden om direct in haar woning aan de slag te gaan.

The Stylebox

Boven verwachting blij met het eindresultaat

Toen ik op de website van The Stylebox keek zag ik al snel dat ik hier kon leren hoe ik die vintage look kon creëren. Natuurlijk heb ik wel even de hulp van mijn moeder ingeschakeld voor de uiteindelijke beslissing. Tijdens het klussen en langzaam aanschaffen van de meubels, bedacht ik mij met zekerheid dat mijn zusje hier erg blij mee zou zijn. 

Via een skype- bericht heb ik mijn zus een visuele rondleiding kunnen geven in haar huis. Hier werd zij zo gelukkig dat er tranen zijn gevloeid. De heimwee werd direct een stuk groter sprak zij uit. Eerlijk gaf zij toe dat dit boven haar verwachtingen uitsprong. Dat wil maar zeggen dat ik dankzij deze website de juiste beslissingen kon maken om van het huis van mijn zusje ook echt een thuis kon maken.

The Stylebox

The Stylebox