Sven Stevens

Alles over Fashion

Vergeet ook thuis jouw vitaliteit niet!

2 min gelezen
vitaliteit

Dat er voldoende vitaliteit op de werkvloer moet zijn is te begrijpen. Je bent immers vaker op het werk, dan dat je thuis bent. Echter is het op dit moment net zo belangrijk om er thuis ook goed op te letten. Veel mensen worden aangeraden om te werken vanuit huis. Dit vanwege het voorkomen van een virus verspreiding. Maar hoe zorg jij er op een efficiente manier voor dat jouw vitaliteit optimaal blijft?

vitaliteit

Thuiswerken vergt kracht

Op dit moment heerst nog steeds het Convid-19 virus. Dan al wel ( een beetje) op zijn terugweg, maar nog steeds moeten wij ons ervoor behoeden. Je wilt immers geen besmetting oplopen! Hiervoor is het van belang om de vitaliteit optimaal te houden. Het belangrijkste is om er goed voor te zorgen dat jij een geschikte routine realiseert thuis. Denk hierbij aan het volgende:

  • Ga op tijd naar bed
  • Zorg voor voldoende rust
  • Vergeet geen pauze te nemen
  • Houdt jouw routine in beweging
  • Wandel tijdens je pauze
  • Afsluiten wanneer jij jouw uren hebt gemaakt

Eigenlijk lijkt het op zich een eenvoudige taak om thuis optimaal te blijven. Toch is het lastiger dan dat jij denkt. Wanneer jij namelijk een laptop op tafel hebt staan. Dan ben je sneller geneigd om door te werken zodat de opdracht afkomt. Alleen is dit niet optimaal en gaat dit ten koste van jouw eigen vitaliteit. Oftewel, zorg ervoor dat jij jouw uren in de gaten houdt en neem je rust wanneer dit nodig is.

vitaliteit

Als jij graag meer tips en informatie wilt hebben over voldoende vitaliteit vanuit huis én op kantoor. Dan ben je zeer welkom om eens op de bovenstaande website te kijken. Hier vind je tips en informatie wat jouw team en jezelf optimaal kunt houden.