Sven Stevens

Alles over Fashion

Wanneer komt u eens langs bij Smellink wonen?

3 min gelezen

Toen wij vijftien jaar geleden gingen samenwonen, hebben we onze interieurs samengevoegd. Het mooiste uit mijn interieur en het mooiste uit het interieur van mijn vriend. Het behoeft weinig uitleg denk ik als ik zeg dat ons interieur vandaag de dag als gedateerd door het leven gaat. Nu we over een half jaar ons samen gekochte nieuwe woning betrekken, willen we een compleet nieuw interieur die aan onze wensen voldoet maar zeker ook aan de hedendaagse interieurstijlen. Gelukkig hebben we een gelijke smaak wat het interieur betreft en we weten dan ook wat we zoeken. Er is een ding dat voor ons ook van belang is en dat is dat we alles bij een winkel willen kopen, dit vinden wij makkelijk zodat we niet stad en land hoeven af te gaan of uren achter de computer moeten doorbrengen. Laatst op de sportschool had ik het erover met mijn sportvriendin en zij zei dat ik eens op de site van smellink wonen moest gaan kijken. Zij en haar partner hebben diverse interieurstukken gekocht bij smellink wonen. Met deze naam ‘smellink wonen’ in mijn achterhoofd ben ik naar huis gefietst en eenmaal thuis heb ik de laptop erbij gepakt en heb de website van smellink wonen opgezocht. Hetgeen zij verkopen aan interieurartikelen, sluit aan bij wat wij mooi vinden voor in ons nieuwe huis. Toen mijn vriend thuis kwam heb ik de website opgezocht namelijk smellink-wonen.nl en hem laten zien wat zij zoal aan interieur items verkopen. Mijn vriend was net zo enthousiast als ik dat was over smellink wonen en we hadden allebei het gevoel dat smellink wonen de winkel zou gaan worden waar wij alles voor ons nieuwe interieur zouden kunnen kopen. Alles wat we nodig hadden hebben we kunnen vinden bij smellink wonen en hebben onze bestelling geplaatst. Indien alles volgens het zorgvuldig geplande schema blijft verlopen dan zou ons nieuwe interieur, een week nadat we de sleutel van onze nieuwe woning in ontvangst nemen, op ons nieuwe huisadres worden geleverd. Door deze geweldige site hebben wij alles voor ons nieuwe huis onder een dak kunnen kopen. Wij zijn er blij mee.

Bij Smellink wonen vindt u zeker een iets dat bij u past

Als je alles wat je interieur betreft op een enkele site wilt bestellen, dan zul je merken dat dit niet zo eenvoudig is als dat het lijkt. Dat is precies de reden waarom wij zo blij zijn met deze site want deze site biedt ons alles wat we willen voor ons interieur. Zonder deze site was het vast niet gelukt alles op een plek te kunnen bestellen.

Bekijk het aanbod ook even

Dankzij de site smellink-wonen.nl, hebben wij een compleet nieuw interieur kunnen kopen bij een website. Wij zijn meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij ons met advies hebben bijgestaan
  • Het hele traject uitstekend is verlopen
  • Wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit van de producten

Wilt u ook u interieur een meer hedendaags tintje geven? Neemt u dan vooral een kijkje op deze site en u zult versteld staan van het eigentijdse en unieke aanbod van interieur items.