Sven Stevens

Alles over Fashion

Aan de slag met een personal trainer in Eindhoven

2 min gelezen
Sporten

Sporten met een personal trainer in Eindhoven is echt ideaal wanneer je sport met een bepaald doel. Wil je bijvoorbeeld sterker worden en spieren opbouwen? Of wil je juist afvallen en strakker lijf? Je coach kan op basis van jouw doel, persoonlijkheid en je fysieke conditie een trainingsschema op maat voor je opstellen. Hier ga je vervolgens samen mee aan de slag. Je einddoel wordt opgedeeld in meerdere subdoelen zodat het te behappen blijft. Uitdaging maar wel realistisch. Genoeg om je te motiveren zonder te desillusioneren.

Personal trainer in Eindhoven

Doelen behalen met een personal trainer in Eindhoven

Zelf ben ik gaan sporten met een personal trainer in Eindhoven omdat ik ging trouwens en graag een paar kilo kwijt wilde om op de mooiste dag van mijn leven ook echt op mijn mooist te zijn. Ook wilde ik graag wat strakker in mijn vel komen te zitten. Samen met de personal trainer ben ik aan de slag gegaan. Hij wist me te motiveren en op te peppen wanneer ik er door heen zat. Maar toch wat het ook leuk en uitdagend. Heel anders dan dat je gewoon zelf naar de sportschool gaat.

Small group training

In shape blijven met de small group training

Inmiddels heb ik mijn doel behaald en ben ik getrouwd. Ik heb geen nieuwe doelen meer behalve dan in shape te blijven. Bewegen is dan natuurlijk ook belangrijk. Sinds kort sport ik niet meer een op een met de personal trainer in Eindhoven maar volg ik de small group training. Sporten met een klein groepje maar wel onder begeleiding. Ik vind het gezellig om samen te sporten en je kunt ook elkaar motiveren en van elkaar leren. Misschien dat ik later nog wel weer een op een ga sporten als ik een nieuw doel heb. Misschien wil ik nog een keer een marathon gaan lopen en daarvoor trainen.