Sven Stevens

Alles over Fashion

aanhangerrijles bij Osseforth

1 min gelezen
logo osseforth

Al een aantal maanden heb ik flink zitten twijfelen. Ik wilde namelijk graag mijn aanhanger rijbewijs halen. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken, kwam ik uit bij Osseforth. Op het internet staan gigantisch veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze goede instructeurs hebben, scherpe prijzen en een uitstekende service hebben. Op de website wordt nog maar is bevestigd dat ze uitstekend werk leveren, want in 2014 zijn ze uitgeroepen tot beste opleider.

Op de website heb ik gereserveerd en aangegeven dat ik graag aanhangerrijles wilde hebben. Alles staat uitstekend aangegeven, dus top!

Het lessenheader

Tijdens mijn eerste aanhangerrijles verliep alles perfect. Mijn instructeur gaf goede aanwijzingen en daardoor heb ik ook minder lessen nodig gehad dan verwacht. Het is echt super belangrijk om een goede instructeur te hebben. Hij zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen in gaat. Daarnaast kan hij er ook voor zorgen dat je minder lessen nodig hebt dan een andere instructeur. 

E achter BHet examen

Het examen verliep uitstekend. Ik maakte geen fouten. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om opleidingen bij Osseforth te volgen. Ze beschikken over goede rijinstructeurs, scherpe prijzen en de service is grandioos, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website voor meer informatie over de diensten die worden aangeboden. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen.