Sven Stevens

Alles over Fashion

Boksen in Deventer

2 min gelezen
Fit for Life

Toen ik op zoek was naar een nieuwe sport, twijfelde ik tussen fitness en boksen in Deventer. Boksen leek me ontzettend leuk maar ik was ook bang dat ik de sportschool zou missen. Bovendien trekt het fysieke contact in het boksen mij niet zo aan. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij Crossboxing. Een ideale combinatie! Crossboxing bestaat namelijk uit boksen in combinatie met conditie- en krachttrainingen.

Boksen Deventer

Boksen in Deventer: crossboxing

Het boksen in Deventer bij Crossboxing bestaat uit de technieken uit de bokssport maar zonder het fysieke contact. Je hebt dus geen tegenstander maar doet het echt samen. Crossboxing is erg leuk en pittig en een goede manier om af te vallen, conditie op te bouwen of om gewoon in shape te blijven. Ik doe het nu een tijdje en ik vind het nog steeds erg leuk. Het is intensief maar ook afwisselend. Geen enkele les is hetzelfde en daardoor blijft het leuk en uitdagend. Mijn conditie is al aanzienlijk verbetert en ik merk ook echt dat het wat doet met mijn lijf. Dit resultaat is mooi meegenomen want ik vind het ook ontzettend leuk om te doen. Het leuke vind ik ook dat het een groepsles is en je dus niet in je eentje je programma afwerkt maar echt samen bezig bent.

Crossboxing

Sporten bij Fit for Life Sports in Deventer

Boksen in Deventer in de vorm van Crossboxing kun je volgen bij Fit for Life Sports. Deze sportschool zit in Deventer. Naast crossboxing kun je ook terecht voor crossgym en hiit30 trainingen. Bovendien is er een result programma dat bestaat uit resultaatgerichte trainingen die vier weken duren. Je volgt deze training en coaching met een vaste groep met mensen die een soortgelijk doel voor ogen hebben. Hierdoor kun je ook elkaar motiveren en steunen. Heb je interesse in een van deze programma’s? Meld je dan aan voor een gratis proefles en ervaar zelf de dynamiek van de trainingen bij Fit for Life Sports in Deventer.