Sven Stevens

Alles over Fashion

Boots

2 min gelezen

Een gids voor goedkope leren Aider-laarzen

Hoewel ze synoniem kunnen zijn met winter en herfst, zijn boots ook een van de meest populaire schoenstijlen van elk seizoen. Van kniehoge silhouetten met puntige tenen tot halverwege de kuit, silhouetten in bootstijl zijn een steeds populairdere keuze voor zowel dames, heren als kinderen. Voor beide geslachten bieden boots de mogelijkheid om er tegelijkertijd sexy, elegant en klassiek uit te zien. Of je er nu op je best uit wilt zien in laarzen die je benen omsluiten of die ontworpen zijn om je benen korter te laten lijken, dit artikel geeft je een aantal handige tips en trucs.

Boots voor de zomermaanden

Voor de zomermaanden zijn er tal van opties voor diegenen die hun benen willen kleden in sexy, modieuze laarzen. Met de opkomst van de populariteit van jeggings, zijn kniehoge lakleren laarzen de perfecte laars om op een visueel interessante manier te pronken met je heupen en dijen. Kniehoge laarzen zijn ook geweldig om je knieën en enkels te bedekken voor een stoere look. Kies voor de meest flatterende look voor een laars met een dikke, spitse neus. Deze zijn ook geweldig met een beetje hoge hak en een dikker bovenwerk van suède. Cowboylaarzen zijn een andere topkeuze als het gaat om modieuze, vrijetijdskleding.

Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn er in vele variaties. De meest voorkomende is de westernstijl, die meestal is gemaakt van suède en een lage hak heeft. De andere populaire stijl is de touwschoenstijl, die meestal is gemaakt van leer tot op de kuit en een hoge hak heeft. Westernlaarzen werden oorspronkelijk gemaakt voor cowboys om te dragen in de beginjaren van het Amerikaanse Westen, omdat ze werden gebruikt voor het volgen en berijden van vee. Modieuze leren enkellaarsjes vind je voor zowel dames als heren in allerlei stijlen. Enkellaarsjes zijn er in verschillende materialen, waaronder nubuck, leer, suède en stock. Enkellaarsjes van nubuck en leer kunnen in allerlei omstandigheden worden gedragen en zijn comfortabel en betaalbaar. Als het gaat om leren laarzen, zijn er zoveel keuzes.