Sven Stevens

Alles over Fashion

De firma Singeladvocaten heeft goede recensies

2 min gelezen
Singeladvocaten

SingeladvocatenZijn jullie al bekend met de firma Singeladvocaten? Ik had laatst namelijk gebruik gemaakt van hun diensten. Ik had dus een advocaat nodig. Dit omdat ik slachtoffer was van een vechtpartij. Omdat ik tijdens een ruzie een helpende hand wilde geven, werd ik ineens aangevallen. Ik wilde daarom ook aangifte doen en dus ook direct een advocaat inschakelen. Op deze wijze kon ik mij goed voorbereiden op de strafzaak. Ik ben dit advocatenbureau dan ook erg dankbaar voor hun diensten en begeleiding. Door hun had ik een sterke zaak, en ook werd ik goed voorbereid. 

orde van advocatenWanneer je zelf naar de website singeladvocaten.nl gaat zul je zien dat deze firma zich voornamelijk bezig houdt met het Nederlandse Strafrecht. Naar mijn mening beschikken zij dan ook echt over een specialisatie op dit gebied. Dit zie je ook terug aan het feit dat zij lid zijn van: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Uiterst vervelende situatie

Zoals ik al zei bood ik alleen maar een helpende hand. Naar mijn mening is dit dan ook een ernstige zaak. Wanneer jij mensen wilt helpen en vervolgens zelf slachtoffer wordt is dit een uiterst vervelende situatie. Wanneer er de volgende keer weer zo’n incident plaat vindt zal ik mij hier dan ook niet meer mee bemoeien. Zoiets kreeg ik dan ook te horen van mijn advocaat.

advocaatAl moet ik wel zeggen dat zulke dingen vaak alleen tijdens stappen gebeuren. Mensen hebben dan gedronken en doen dan de gekste dingen. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik nooit veel drink. Juist om dit soort dingen te voorkomen. Wat ik jullie wel nog wil meegeven is dat Singeladvocaten een echte aanrader is.

Meer verhalen