Sven Stevens

Alles over Fashion

De lekkerste patat via Snackmobiel.nl

2 min gelezen
snackmobiel.nl

Wij hebben de lekkerste patat gegeten bij Snackmobiel.nl. Je zou het misschien niet denken, maar juist deze rijdende frietwagen heeft heerlijke verse frites en ook de bittergarnituur was om over naar huis te schrijven! Misschien vraag je je af hoe ik zo ineens bij dit bedrijf terecht kom en dat is eigenlijk heel simpel. Mijn zoon wilde met een aantal vrienden hun verjaardagen tegelijk vieren. Dat vond ik een leuk idee, dus ik hielp hen graag met het een en ander te regelen. De catering werd aan mij overgelaten. Maar ik ga natuurlijk niet voor tientallen mensen eten bereiden, dus ik besloot een andere oplossing te vinden. De catering hoefde natuurlijk niet ingewikkeld te zijn en daarom kwam ik bij deze frietwagen uit. Al snel zag ik dat de kosten erg betaalbaar waren in verhouding met de hoeveelheid eten wij konden krijgen voor de hele groep die aanwezig zou zijn. Dit zou mijn cadeau voor mijn zoon worden!

 

snackmobiel.nl

Bijzondere ervaring

Het feest was aangebroken en op een gegeven moment vroeg mijn zoon al naar het eten. Voordat we het wisten, kwam daar Snackmobiel.nl aangereden! De frituur werd aangezet en het werd druk op het veld; iedereen kwam een patatje halen! Het was een bijzondere ervaring, want nog niemand had dit eerder meegemaakt. Ik ben hier erg tevreden over en was helemaal verbaasd dat wij hier echt de lekkerste patat hebben gegeten! De kans is sterk aanwezig dat wij nog wel eens zo’n frietwagen gaan bestellen voor leuke partijen!

 

snackmobiel.nl

Meer verhalen