Sven Stevens

Alles over Fashion

De ultieme lifestyle? Je eigen petjes bedrukken natuurlijk!

2 min gelezen

84Vandaag mijn tweede bijdrage, want er is nog zoveel waar ik je op kan attenderen hier op het web. Wat me namelijk steeds meer en meer opvalt, is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Steeds meer komt er onder mijn aandacht, en vaak is dit iets waar je echt iets mee kunt. Zo ook het idee tot eigen petjes bedrukken, waar ik je vandaag op wilde wijzen.

Zeer snel een ‘imperium’ opgebouwd in petten, mutsen en tassen

74Ikzelf heb ervaring opgedaan, wat petjes bedrukken betreft, bij Maxilia – en specifieker, bij het dochterbedrijf van Maxilia dat Max Caps genaamd is. Voor de volledigheid heb ik een linkje aan dit bericht toegevoegd dat je direct naar deze website toe leidt. Het interessante is dat je allerlei verschillende keuzes voorgeschoteld krijgt om je eigen hoeden, mutsen en petten te laten bedrukken. 89Als ontwerper is dit natuurlijk een ideale mogelijkheid om je eigen designs op informele manier de wereld in te sturen. Zelf ben ik begonnen met een oplage van vijftig stuks (want het fijne van deze website is onder meer dat je er de petjes in een kleine oplage kunt bedrukken en bestellen) en ben deze voor enkele euro’s weer door gaan verkopen aan vrienden. Het bleek een rage en velen kregen interesse. Zo kreeg ik dikwijls van vrienden te horen dat ze die dag weer tweemaal door vreemden waren aangesproken met de vraag waar ze toch deze mutsen of petten hadden gekocht. Blijkbaar valt die eigenheid en originaliteit toch bijzonder goed in de smaak. Ik zag er wel brood in en ben verdergegaan dan eerst het geval was, ik ben eens gaan ontdekken wat er nog meer mogelijk bleek. Nu heb ik een eigen lijn en bestel ik regelmatig bij Max Caps, en ben ik ook al toegegaan naar het bedrukken van linnen tasjes bij Max Tassen. Je ziet dat dit soort initiatieven van onderaf gewoon heel goed blijkt te werken – en ik ondervind er ook nog eens veel plezier aan ook!