Sven Stevens

Alles over Fashion

Erg leuk zo’n stoer geboortekaartje!

1 min gelezen
geboortekaartjes

Beste lezer, vandaag heb ik groot nieuws voor jullie. Ik heb namelijk een zoontje gekregen. Mijn vrouw en ik zijn hier uiteraard erg blij mee. Dit wilden wij natuurlijk aan iedereen laten weten, daarom zijn  we opzoek gegaan naar een stoer geboortekaartje. Wij wilden iets anders dan het gebruikelijke, daarom hebben we voor een stoer geboortekaartje gekozen. Dit hebben wij gedaan op de website vak Kiss geboortekaartjes. Op deze websites heb je allemaal verschillende soorten kaartjes. Ik ben zelf op deze website gekomen dankzij een vriend van mij. Hij vertelde me dat ze hier een erg leuk kaartje hadden gekocht. Wij hebben er inmiddels al een aantal besteld, en binnenkort krijgen we ze binnen, en sturen we ze op naar iedereen die ons lief is. We kunnen nu al niet meer wachten tot dat moment.

stoere geboortekaartjesDe juiste website!

De website van Kiss geboortekaartjes is tevens ook erg overzichtelijk. Hierdoor konden wij gelukkig al snel het juiste kaartje kopen, en met succes, we hebben inmiddels al erg veel leuke reacties van de mensen om ons heen gehad. Iedereen vond ons kaartje erg origineel, en we kregen veel leuke reacties op ons kindje. Binnenkort komen er veel mensen langs en daar hebben wij erg veel zin in. Ik hoop dat ik jullie een leuke tip gegeven heb. geboortekaartjesKijk anders zelf eens op de website voor meer foto’s