Sven Stevens

Alles over Fashion

Garage Beverwijk is er voor ons!

1 min gelezen
Garage

Garage BeverwijkLange tijd was ik opzoek naar een auto garage die er echt voor mij zou zijn. Het is best lastig om een veelzijdige garage te vinden maar uiteindelijk is het me gelukt. Ik kwam namelijk uit bij garage Beverwijk. Ik kwam bij deze garage uit dankzij een goede vriend van me. Op het moment dat er iets met zijn auto is dan staan zij meteen voor hem klaar. Ik was zelf een beetje klaar met mijn eigen garage omdat het alles altijd erg lang duurt. Ik zocht dus naar een bedrijf dat voor mij klaar zou staan en volgens mijn goede vriend moest ik dan bij garage Beverwijk zijn.

Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat een garage klantvriendelijk is en hij vertelde me dat ze dat zeker zijn. Ze regelen de APK keuring voor je en op het moment dat er ook maar iets met je auto aan de hand is dan zullen ze meteen voor je klaar staan. Dit leek mij wel wat, mijn auto moest nog gekeurd worden en daarom nam ik contact met ze op. Ik had toen al meteen het idee dat het qua service wel goed zit bij dit bedrijf. Ik kon al snel langskomen voor de APK keuring en dit heb ik dan ook meteen gedaan.Garage

Goede service!

Ik kwam dus al snel langs met mij auto en inmiddels is mijn auto gekeurd. Dit is allemaal op een fijne manier gegaan en als er iets is kan ik ze altijd bellen.