Sven Stevens

Alles over Fashion

Goede coach in Zaandam

1 min gelezen
coach zaandam

Omdat ik merkte dat ik de laatste tijd best wel vaak tegen dingen aanloop, ben ik opzoek gegaan naar een coach in Zaandam. Het leek mij erg fijn om samen met iemand van buitenaf te kijken naar hoe het anders zou kunnen. Ik merk dat veel mensen het lastig vinden om hulp te vragen. Toch is dat helemaal niet gek om dit te doen. Soms zit jij zo in een patroon vast, dat jij er zonder hulp niet uit kan komen. Het kan dan helpen om een professional om hulp te vragen, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat er verandering komt. Zelf sta ik hier heel erg voor open.

coach zaandam

Een positieve verandering

Al snel vond ik een hele fijne coach in Zaandam waar ik terecht kon. Samen met haar ben ik gaan zoeken naar welke positieve veranderingen ik graag wil zien in mijn leven. Dat was best wel lastig, maar door haar professionele hulp is het toch gelukt. In gesprekken die wij samen hadden, kwam ik veel dingen tegen. Het was fijn om meer over mijzelf te leren en te ontdekken. Door haar goede tips heb ik verandering in mijn leven aan kunnen brengen die heel erg positief zijn.