Sven Stevens

Alles over Fashion

groepsaccommodatie-brabant prima boerderij!

1 min gelezen

3Dag allemaal, vandaag ga ik het hebben over de beste midweek of lang weekend bestemming van Nederland die we geboekt hebben bij groepsaccommodatie-brabant. Ik ben pas geleden namelijk naar De Berger Hoeve geweest. Dit omdat mijn vriendin haar dertigste verjaardag wilden vieren. Dit is een cadeau namens mij en mijn vrienden. Dit is een familie boerderij, waar je dus met veel mensen kunt blijven. Dat is het fijne van een familieboerderij. Veel mensen denken dat de faciliteiten hier minder zijn maar dat is absoluut niet zo. De mogelijkheden bij deze accommodatie, zijn namelijk fantastisch, alles hier is super mooi. Ik was er zelf namelijk al een keer geweest en binnenkort gaan we onze vriendin met dit cadeau verrassen. Ik was hier zelf al geweest met mijn ouders en kennissen. we hebben hier veel leuke activiteiten gedaan, en rondom de boerderij zelf was het ook echt super gezellig.2

Ze vond het een heel mooi cadeau!

Mijn vriendin was echt super blij met het cadeau. Ze was verrast dat wij dit voor haar verjaardag geregeld hadden. We zijn dus een weekje weg geweest en we hebben zeker genoten van alles wat er te doen was. Als je op zoek bent naar zo iets dan zou ik je zeker aanraden om op de website van groepsaccommodatie-brabant te kijken!1 

Meer verhalen