Sven Stevens

Alles over Fashion

Het beste Apple hoesje voor 7s

2 min gelezen
apple hoesje 7s

apple hoesje 7s apple hoesje 7sEen tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar een Apple hoesje voor 7s, want deze mobiel had ik toen besteld. Hiervoor had ik er eentje die heel erg oud was, dus daar hoefde ik ook echt niet zuinig mee te doen. Dat moest met mijn nieuwe natuurlijk wel, maar ik wist van mezelf dat ik daar niet zo goed in bed. Daarom vond ik het een goed plan om iets van bescherming ervoor aan te schaffen. Wanneer ik hem dan laat vallen, gaat hij niet meteen kapot. Veel vrienden van mij hebben een iPhone en ik weet van hen dat het scherm redelijk snel een barst erin krijgt. Dit schijnt ongelofelijk kostbaar te zijn om te laten repareren, dus daarom kun jij er maar beter voor zorgen dat jij dit voorkomt.

Mijn tip voor jou

Een hele goede oplossing daarvoor is natuurlijk om jouw Apple product te voorzien van een hoesje, zoals ik met mijn 7s ook doe. Krassen kun jij daar sowieso niet meer door krijgen en daardoor kun jij hem ook nog eens voor meer doorverkopen wanneer je dat wilt doen. Mijn cover heb ik uiteindelijk gekocht via internet, want daar vond ik een webshop met een enorm groot assortiment. Hierover kon ik alleen maar positieve verhalen vinden, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten. Uiteindelijk heb ik hier een grote bestelling geplaatst en die kreeg ik al na een aantal dagen thuis geleverd. Deze winkel is echt een aanrader, dus neem hier snel eens een kijkje!