Sven Stevens

Alles over Fashion

Ik heb last van pijnlijke tenen.

1 min gelezen

Logo_footlogics.nl3_1Al een paar weken verga ik van mijn pijnlijke tenen. De laatste dagen is het zo erg dat ik niet eens normaal meer kan lopen en genoodzaakt ben om te blijven zitten. Het fietsen heb ik ook achterwege gehouden omdat zelfs dit niet meer mogelijk is. Mijn huisarts staat voor een raadsel omdat ik geen slechte nagels heb of een schimmelinfectie. Ik heb uiteraard wel pijnstillers gekregen maar deze werken niet de gehele dag waardoor ik alsnog met pijn blijf zitten. Een vriend van mij had de tip gegeven om eens een kijkje te nemen op de website van Footlogics.

Footlogics-Sports

Dankzij Footlogics geen pijn meer!

Ik had van alles geprobeerd om van de pijn af te komen maar niks hielp. Op de website van Footlogics heb ik zolen gevonden die mij hielpen om van de pijnlijke tenen af te komen. Gelukkig dat ik deze stap genomen had anders had ik nooit geweten dat het zou helpen. Nu achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen. Ik kan namelijk weer normaal lopen en merk goed dat de zolen ook enorm veel helpen. Lange afstanden lukt me nog niet goed maar ben in ieder geval op de goede weg! Ik raad dan ook echt iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website!Footlogics-Casual-300x300