Sven Stevens

Alles over Fashion

kampeerboerderij brabant heel gezellig!

1 min gelezen

1 (1)hallo beste lezers, zoals jullie weten heb ik vaak stukjes over allerlei verschillende onderwerpen vandaag heb ik weer iets interessants. Pas geleden vierde ik mijn verjaardag en dat was natuurlijk erg leuk! Van mijn vrienden kreeg ik een heel erg leuk cadeau! Ik wilde namelijk al een tijdje naar een Brabant op vakantie, en laatst gebeurde dit eindelijk. Ik had namelijk geen idee wat ik zou krijgen voor mijn verjaardag. Mijn vriendinnen kwamen op mijn verjaardag, en vertelde me toen over dit top cadeau. Zei hadden als idee, om met ze allen op een kampeerboerderij Brabant te verblijven een weekend lang. Dit is een hele gezellige boerderij, waar je met een grote groep mensen heen kan gaan

Wat is er allemaal te doen?

Je kan bij de boerderij heel erg veel leuke dingen doen. Zo kan je er genieten van een boswandeling of lekker mee helpen bij de boer als je wat actiever bent. Je kan er ook voor kiezen om te gaan paardrijden!


21

 

We hebben ons zeker vermaakt

We zijn nu al een tijdje geleden geweest en het was echt super leuk. Toen we aankwamen zag ik een prachtige kampeerboerderij brabant van binnen was het hartstikke luxe de kamer had alles wat je nodig had en nog veel meer. Als ik zou moeten kiezen om weer eens met vrienden een weekendje weg te gaan zou ik zeker voor dit kiezen.31

Meer verhalen