Sven Stevens

Alles over Fashion

Leuke Loungeset gevonden voor mijn vader

1 min gelezen

gsa Mijn vader was een hele poos al op zoek naar een fatsoenlijk stel meubels voor in zijn achtertuin en daar heb ik hem dan ook even mee geholpen, hij wou graag een Loungeset maar elke die we zagen was een beetje te duur of een hele slechte kwaliteit set en dan kan je net zo goed niks halen. Tot dat ik op een gegeven moment stuitte op de bovenstaande website, hier kun je een heel mooi stel banken voor in de tuin halen voor een lage prijs waar we werkelijk van stonden te kijken. Dezelfde sets die wij bij andere aanbieders zagen die te duur waren waren bij dit bedrijf een heel stuk goedkoper en dus betaalbaar.

Het scheelde veelgsa2

Door dat we de Loungeset bij het nieuwe bedrijf hadden gevonden kon hij er wel een betalen en dus bestelde hij degene die hij wilden hebben op de afgemeten maten. De bestelling kwam binnen en we konden hem dus plaatsen in de tuin, het maakte het plaatje echt af en hij is er super trots op. De bank zat overheerlijk, persoonlijk vond ik het nog lekkerder zitten dan mijn bank in de woonkamer endat is best wel gek dat zo’n set zo ontzettend comfortabel kan zijn, ik zit er nu zelf ook aan te denken er een aan te schaffen, desnoods voor in de woonkamer!gsa1