Sven Stevens

Alles over Fashion

Rijschool Nijmegen

2 min gelezen
Rijschool Nijmegen

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in Nijmegen? Dan kan ik jou Verkeersschool Wesseldijk van harte aanbevelen. Ik heb hele goede ervaringen met deze rijschool.

Proefles

Waarom kiezen voor Verkeersschool Wesseldijk, rijschool Nijmegen

Toen ik op zoek was naar een rijschool, kreeg ik van diverse mensen in mijn omgeving te horen dat ik voor Verkeersschool Wesseldijk moest kiezen. Als ik vroeg waarom, dan kreeg ik steeds te horen dat zij geweldige instructeurs in dienst hebben en dat zij een heel hoog slagingspercentage hebben. Daarnaast hanteren zij hele gunstige tarieven en je kan hier terecht voor elk soort rijbewijs.

Verkeer

Blij met mijn keuze

Omdat iedereen zo enthousiast was over deze rijschool, heb ik contact opgenomen met Verkeersschool Wesseldijk en een proefles aangevraagd. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan en het plannen van een afspraak ging erg eenvoudig. Op de afgesproken dag en tijd reed de lesauto voor. De eerste indruk van de instructeur was ook goed. Hij was erg aardig en lag alles heel goed uit. Ik vond dit erg prettig. Na de proefles kon hij gelijk een inschatting maken over hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben. Dit vond ik erg fijn. Ik heb gelijk de knoop doorgehakt en gezegd dat ik mijn rijlessen bij hen wilde gaan volgen. Dit werd gelijk geregeld en ik kon de week daarna al mijn volgende rijles krijgen. Elke week reed ik een of twee keer. Dit bepaalde ik zelf. Na een aantal maanden zij mijn instructeur dat hij er wel vertrouwen in had en mijn examen aan wilde vragen. Ik was hier wel verbaasd over, want zo lang was ik nog niet aan het lessen. Maar hij bleek gelijk te hebben, want ik ben in een keer geslaagd!

Dus twijfel niet en neem contact op met Verkeersschool Wesseldijk, rijschool in Nijmegen, en dan kan jij binnenkort ook genieten van jouw rijbewijs!