Sven Stevens

Alles over Fashion

Rijschool Reeuwijk om te slagen!

1 min gelezen
Reeuwijk

Rijschool ReeuwijkHet onderwerp van vandaag: rijschool Reeuwijk. De reden? Deze rijschool heeft mij echt uit de brand geholpen. Ik heb mijn rijbewijs al een aantal jaar maar dit is zeker niet vanzelf gegaan. Ik was namelijk een drama in de auto en ik had echt een goede rijles nodig. Voordat ik bij rijschool Reeuwijk kwam was ik al twee keer gezakt. Ik was erg onzeker in de auto en dat kwam zeker ook daar de vorige rijschool. Ik stond hier erg veel onder druk en de sfeer in de auto was niet goed. Nadat ik twee keer gezakt was besloot ik om opzoek te gaan naar een andere rijsschool. Ik besloot daarom om wat rond te vragen bij vrienden en familie en ik kreeg toen te horen dat rijles Reeuwijk erg goed is. Een aantal vrienden van mij hadden hier gelest en zij waren in een keer geslaagd.

Rijschool Erg blij met mijn rijbewijs!

Ik luisterde dus naar mijn vrienden en ik besloot om contact op te nemen. Ik legde mijn situatie uit en uiteindelijk besloot ik om hier te gaan lessen. Dit was een erg goede keuze want dankzij deze school heb ik echt vertrouwen gekregen in de auto. Ze hadden erg veel begrip voor mijn onzekerheid in de auto. Doordat ze dit hadden kreeg ik steeds meer vertrouwen. De eerste keer dat ik via deze rijschool op moest voor praktijkexamen slaagde ik zelfs in een keer! Ik ben dan ook erg te spreken over dit bedrijf!Reeuwijk