Sven Stevens

Alles over Fashion

Sneakers vind je via The Sneaker voor een leuke prijs!

1 min gelezen

1Sneakers vind je via The Sneaker, ja dat is de intro voor dit artikel vandaag. Zoals jullie misschien wel weten ik ben een sneaker fanaat in hart en nier. Ik probeer altijd zo veel mogelijk verschillende populaire sneakers te bezitten zover ik kan. Zo heb ik thuis zeker wel twintig paar mooie sneakers staan. De “verslaving” zoals ik het noem komt van uit mijn jongere jaren. Vroeger wilde ik altijd leuke sportieve schoenen hebben om mee te hardlopen, sporten, wandelen, fietsen en noem maar op. Dit komt omdat ik normale schoenen gewoon niet fijn vind zitten.
2

Een website waar ik altijd op bestel.

The sneaker is een bedrijf waar je online de beste sneakers op terug vindt voor een hele mooie prijs. Ik ben hier toevallig op gekomen door een goede vriend van mij. Die vriend van mij is ook al jaren lang sneaker fan. Heel vaak ruilde we ook om van paar. Maar hij vertelde mij dus als je op zoek bent naar een nieuw paar op deze website te kijken. Hier zouden dan linkjes op staan van waar je een specifiek model het beste zou kunnen halen.

Bestellen heel gemakkelijk.

Het zoeken is een kleine moeite maar zo ook het bestellen via Sneakers vind je via The Sneaker. Je voert je adres in betaalt en een paar dagen later krijg je ze thuis gestuurd ideaal dus. 3

Meer verhalen