Sven Stevens

Alles over Fashion

Stijldansen Amsterdam voor de beste les!

1 min gelezen

1 Hallo beste lezers, zoals jullie waarschijnlijk allemaal al wel weten heb ik een hele leuke dochter van 17 jaar. Zij is de laatste tijd heel erg druk bezig met haar hobby. Ze wilt namelijk de beste danser worden via Stijldansen Amsterdam. Via deze dans school is ze in Europa al heel erg ver gekomen. Ze is tweede geworden op het Europees kampioenschap en dit jaar gaat ze voor de eerste plaats op het wereld kampioenschap. Veel goede taleneten schrijven zich in bij deze dans school maar ook gewoon mensen die het voor het plezier willen dansen.a

Een hele warme groep bij deze dansschool.

Alle mensen die werken bij Stijldansen Amsterdam zijn heel erg aardig en willen je graag bij de groep hebben. Ook de mensen die op deze school zitten en de lessen volgen zijn het zelfde. Ik ben al lang betrokken bij deze school aangezien ik mijn dochter hier al sinds jongs af aan naartoe breng. Ik weet dus wat er speelt en het loopt altijd goed! Voor mensen die dus een uitdaging zoeken raad ik het zeker aan om eens een keer mee te doen.

Aanmelden is heel gemakkelijk.

mocht je dus willen aanmelden dan raad ik het je aan om de website eens goed te bekijken. Hier staat namelijk alle informatie over de prijzen en toelating’s eisen. Je hebt namelijk wel goede kleding nodig bijvoorbeeld. Ook kun je hier op aangeven dat je een keer een proefles mee zou willen doen.

Meer verhalen