Sven Stevens

Alles over Fashion

Vanhestauto voor uw occasions veldhoven

2 min gelezen

Ik was opzoek naar een sportieve auto van het merk BMW. Ik zocht op google onder de zoekterm: occasions veldhoven. Ik kwam terecht op de website van Vanhestauto. Op de website vond ik een BMW met een zeer strak uiterlijk. De kilometerstand was laag en de bouwjaar was hoog. Lederen stoelen en grote lichtmetalen velgen. Precies waar ik naar zocht. Tevens was de prijs niet aan de hoge kant voor occasions veldhoven. Ik had serieus niet verwacht dat ik ooit zo een voor mij perfecte auto zou kunnen vinden. Ik besloot om er maar is naar te kijken. Ik nam contact op en maakte een afspraak om even langs te komen voor de zeer nette BMW.

Afspraak

Eenmaal aangekomen zag ik de BMW schitteren. De auto zag er exact het zelfde uit als op de foto’s. Alles zag er spik en span uit van de auto. De eigenaar van het autobedrijf vroeg of ik een testrit wilde maken, en ik twijfelde voor geen moment. Toen ik in de auto stapte voelde ik de comfortabele lederen stoelen van de automaat bak. Ik had serieus nog nooit zo een perfecte auto gereden. De auto liep als een zonnetje. Bij het autobedrijf aangekomen wilde ik nog over de auto gaan praten. De eigenaar van het autobedrijf en ik kwamen tot hele goede afspraken. Ik zou een nieuwe APK keuring krijgen bij de auto. De kilometerstand was gegarandeerd correct dankzij de NAP kilometer garantie die de autobedrijf op al zijn auto’s heeft. De eigenaar vertelde mij dat ik voor schade of andere zaken altijd nog bij hun terecht kan. Ik kocht de sportieve BMW en was nog nooit zo tevreden geweest!