Sven Stevens

Alles over Fashion

Voor de gewenste resultaten kies je voor HIT personal training

1 min gelezen

Voor een training dat zorgt voor resultaten en je echt verder helpt, ga je naar personal training van HIT! Door een snelle en krachtige manier van trainen zijn doelen nog nooit zo makkelijk te behalen als bij ons. Bij HIT personal trainer kan je terecht om fitter te worden, af te vallen en om aan te komen. Wij helpen iedereen met plezier en passie!

Gezond blijven samen met een groep of alleen

Bij personal training van HIT kan je kiezen om in groepen te trainen of alleen met je eigen personal trainer. Door in groepen te gaan sporten, wordt het alleen maar leuker en gezelliger. Je motiveert elkaar om door te gaan en zo behaal je jouw doelen sneller en makkelijker.

Wanneer je kiest voor ons gaan we een gesprek aan om je persoonlijke doelen te behandelen. Zo kunnen wij zien welke oefeningen daar het beste bij passen. Ook is goede voeding zeer belangrijk en helpen we je met een voedingsschema. Zo gaan we samen met jou bekijken wat haalbaar is in welke tijd.

Elke training passen we aan op jouw eigen niveau. Zo meten we vetpercentage, gewicht, lengte en uithoudingsvermogen. Zo kunnen we precies behandelen wat we van elkaar kunnen en willen verwachten. Wij doen er alles aan om jouw doelen te vervullen.