Sven Stevens

Alles over Fashion

Waar moet je rente bekijken?

2 min gelezen
actuele hypotheekrente

Het is van het grootste belang als je een hypotheek afsluit dat je goed op de hoogte bent van de actuele hypotheekrente. Sluit je een hypotheek af en blijkt het rentepercentage anders te zijn kan dit grote gevolgen hebben voor je maandlasten. De website rente.nl heeft altijd de goede en rentepercentages van dit moment, sluit je een hypotheek af ben je verzekerd van de goede informatie. Op deze manier weet je zeker dat je de maandlasten betaald die je ook berekent. 

actuele hypotheekrente

Meerdere aanbieders

Op rente.nl wordt de actuele hypotheekrente van meerdere aanbieders en kredietverstrekkers getoond. Door het invullen van een aantal gegevens krijg je een overzicht, waarin bovenaan de aanbieder staat met de laagste hypotheekrente. Het mooiste van alles is dat de website onafhankelijk is en helemaal gratis. Zij werken met niemand samen, hebben er dus geen belang bij welke verstrekker wel of niet hoog in de zoekresultaten staan. Zo heb je altijd een eerlijk en objectief beeld over de rente.

actuele hypotheekrente

Verschil in kosten van een hypotheek

Omdat je een hypotheek in de meeste gevallen voor tientallen jaren aangaat is het zeer belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de actuele hypotheekrente. Het verschil tussen de verschillende aanbieders kan je heel wat geld besparen, onderzoek heeft uitgewezen dat dit kan oplopen tot meer dan 500 euro. Vergelijk altijd op rente.nl voor het voordeligste tarief en de goedkoopste maandlasten. Door eenvoudig vier gegevens in te vullen krijg je boven in het overzicht het gunstigste tarief voor je hypotheek.

Meer verhalen