Sven Stevens

Alles over Fashion

Werkkleding bedrukken voor uw medewerkers? Klik hier!

1 min gelezen
maxilia logo

Op een zaterdagmiddag kwam een van mijn medewerkers met het idee om Werkkleding bedrukken te doen door een bedrijf. Wij zijn het afgelopen kwartaal flink gegroeid en hebben hier een budget voor vrij kunnen maken. Dit vind ik overigens een goed idee. Er zijn namelijk veel voordelen als je een logo op het werkkleding hebt staan. Zo ben jij als bedrijf altijd zichtbaar. Om meer informatie hierover te vinden ben ik het internet opgegaan.

InternetRelatiegeschenken_bedrukken

Op het internet komen veel bedrijven naar voren die mijn vraag kunnen beantwoorden. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht volledig heeft gekregen, namelijk Maxilia. Dit bedrijf heeft een zeer aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Daarnaast hebben zij een geruime tijd ervaring in dit gebied en leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is precies waar ik naar op zoek ben. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, daarom kon ik al gauw bij werkkleding bedrukken komen.

Maxiliausb

Op de werkkleding bedrukkingspagina is mij al gauw een paar dingen duidelijk geworden. Bij dit bedrijf wilde ik absoluut mijn producten laten drukken. Het is namelijk mogelijk om verschillende kledingstukken te bedrukken die mijn medewerkers nodig hebben. Even later heb ik besloten om de bestelling te plaatsen. Binnen de kortste keren kreeg ik mijn digitale proefdruk al binnen, geweldig! Dit ziet er zeer goed uit en valt helemaal in mijn smaak. Nu weet ik waar ik terecht moet voor dit soort vragen. Daarnaast raad ik dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie.

Meer verhalen