Sven Stevens

Alles over Fashion

Aantrekkelijk geprijsde tuinmeubelen voor een ultieme beleving van het naderende voorjaar

2 min gelezen

Mijn eerste bericht moest natuurlijk wel iets bij te dragen hebben, bedacht ik mij zo. Vandaar dat ik enkele tuinmeubelen voor je op een rijtje wil zetten. Geheel toepasselijk, want het aankomende weekend schijnt het rond de vijftien graden worden. Ik denk dat het veilig is te stellen dat de lente er echt weer aankomt – en wie weet ben jij er dus wel op tijd bij.

Tuinmeubels om op te genieten

Niets fijner immers, dan genieten van dat heerlijke eerste zonnetje. Zoals de zon in de prille lente schijnt, zie je ‘m het hele jaar niet meer. Het zijn mijn favoriete momenten, weer lekker naar buiten te kunnen, de lucht te kunnen ruiken en de zon op je huid te voelen. Datzelfde gun ik jullie ook van harte, en waar beter van dit alles te genieten dan in de eigen achtertuin? Hierbij dus drie tips voor tuinmeubelen die het mijns inziens helemaal waard zijn.

3

Laten we beginnen bij loungeset ‘Lente’ (zo heet ie echt!). Niets toepasselijker natuurlijk dan deze tuinmeubels in de achtertuin om flink in te genieten – hetgeen door de iets naar achter hellende leuning goed kan. Groot voordeel van deze set is bovendien dat je er nog geen 450 euro aan kwijt bent! En dat voor het duurzame acaciahout!

41

Dan set Emma, eveneens een pareltje. Deze set is opgebouwd uit het duurzame wicker, een materiaal dat vele decennia mee kan. Het is bovendien erg licht, dus wil je de set verplaatsen, dan heb je hiertoe alle mogelijkheden. Emma is te verkrijgen voor nog geen 600 euro.

39

Als laatste wilde ik kort lounge set Edwin aanstippen, een gigantische bank van 2,40 bij 2,40 die uit verschillende onderdelen bestaat en te koop is voor slechts 750 euro. Een prachtige, diepbruine loungebank waarop je uitgebreid kunt borrelen met vrienden of genieten van het zonnetje! Klik op de afbeeldingen om naar de betreffende pagina’s van deze tuinmeubelen te gaan, op de website van tuinmeubel.nl.