Sven Stevens

Alles over Fashion

Ik ben opzoek naar lifestyle meubels

2 min gelezen
lifestyle meubels

 

lifestyle meubels

 

Ik ga niet verhuizen maar ik wil mijn huis helemaal veranderen. Namelijk een nieuw en verfrissend interieur! Daarom ben ik opzoek naar lifestyle meubels. Eerst ga ik voor een nieuwe eettafel want die is inmiddels al zo versleten. Mijn budget is niet klein maar ook niet al te groot, het zit er net tussen in. Ik wil het liefst een middelmaat tafel in een donkere houten kleur.

Daarom ben ik maar even rond gaan surfen op het internet en kwam ik verschillende websites tegen, zoals wortman.nl. Wortman heeft een hele lifestyle collectie met allemaal verschillende meubelen. En ook nog eens precies waar ik naar opzoek was. Ook past het bij mij en mijn interieur.

Wortman heeft heel veel tafels in verschillende soorten hout. De meubels die zij maken worden op maat en met veel zorg gemaakt en dat vergt wel wat tijd. Na alles te hebben bekeken op hun website en na lang twijfelen heb ik gekozen voor een donkere houten tafel. De tafel is groter dan mijn oude tafel maar volgens mijn berekeningen moet alles passen.

Tijdje wachten

Na een tijdje moeten wachten was eindelijk mijn tafel binnen en mijn berekeningen klopte precies. Wat stond mijn nieuwe tafel mooi! Dit was zeker het wachten waard!  Ik heb de eettafel nu al een tijdje en ik krijg elke keer weer complimenten als mensen bij mij op bezoek komen.  Ook zit er nog steeds geen krasje of deukje in de tafel en hij bevalt mij nog steeds prima! Ik kan iedereen wortman.nl aanraden als jij opzoek bent naar iets nieuws voor in jouw huis.

lifestyle meubels