Sven Stevens

Alles over Fashion

Een ander alternatief dan roken staat voor mij nog in de wacht

2 min gelezen
e sigaret bestellen

e sigaret bestellenSinds mijn tienerjaren ben ik al verslaafd aan roken. Ik rook vanaf die jaren tot en met nu anderhalf pakje per dag en ben daarmee een stevige roker. Nu ik tegenwoordig steeds meer mensen zie overstappen op elektronische sigaretten, ben ik in een twijfel terecht gekomen. Ik zou ook graag over willen stappen maar weet niet wat voor gevolgen dit heeft op mij zelf. Blijf ik dan bijvoorbeeld chagrijnig? En heb ik dan wel meer eetlust? Het zijn allemaal aspecten ik graag meer informatie van zou willen.

Informatie van collega’s helaas niet helder genoeg

Na wat met collega’s te hebben gepraat gaven zij  mij ook meer informatie hierover, maar alsnog vond ik dit nog niet helder genoeg. Ik zou graag meer informatie willen over het roken zelf en de gevolgen hiervan. Ook zou ik graag een bevestiging willen hebben dat het roken van de elektronische sigaret minder schadelijk is dan het echte roken. Wel heb ik er al over nagedacht wat voor een elektronische sigaret ik zou willen.

Verhalen die ik hoorde waren erg positief

E-sigaret gister binnengekomen

 

De e-sigaret zelf is gister binnengekomen bij mij thuis. Toen het pakketje op de deurmat kwam vallen had ik er zelfs ‘’zin in’’ om het pakketje te openen. Toen ik het open had gemaakt ging ik de e-sigaret vullen en daarna probeerde ik het. Ik had al wel eens eerder een e-sigaret gerookt dus ik wist al wat het was. Toen ik mijn eigen e-sigaret probeerde, werd ik erg blij. Nu ik officieel gestopt ben met roken, weet ik zeker dat ik niet meer terugkeer op de gewone sigaret. De e-sigaret heeft mij tot nu toe veel goeds gedaan.

e sigaret bestellen

Neem contact op

 

Je kunt het bedrijf te allen tijde gemakkelijk bereiken. Zowel via de mail als telefonisch. Zij staan je graag te woord!